Bijles en Trainingen

Bijles Economie

Bijles Bedrijfseconomie

Bijles Bedrijfsadministratie/Accounting


Examentrainigen

Trainingen 

In onze examentraining krijg je in een dag alle examenstof duidelijk, gestructureerd en overzichtelijk uitgelegd. 

Wanneer

Rond de meivakantie zullen examentrainingen in Doetinchem plaatsvinden. Er worden trainingen aangeboden voor MAVO, HAVO en VWO leerlingen. De vakken waarin examentraining wordt gegeven zijn: Economie, Bedrijfseconomie, Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde A en Wiskunde B. De examentraining duur van 9:00 uur tot 17:00 uur. Na de training wordt er nog een examenspreekuur gehouden, waarin jij je laatste vragen kan stellen. 

Hoe ziet een examentraining eruit?

De examentraining wordt opgedeeld in blokken. In elk blok worden de domeinen die jij moet kennen voor het examen behandeld. Nadat je uitleg heb gekregen over de stof ga je oefenen met examenopgave. Tijdens het oefenen wordt er aandacht besteed aan hoe je een examenopgave het best kan beantwoorden. Naast de stof die wij aanbieden is er ook ruimte voor onderwerpen waar jij meer over wil weten. 


Na afloop van de examentraining zal je zien dat je veel meer kennis en inzicht hebt gekregen over de leerstof. Daarnaast heb je nu alle belangrijke examenstof duidelijk en gestructureerd op een rijtje. 


Voor actuele prijzen zie onze tarieven

Voornaam*
Achternaam*
Telefoon*
Email Addres*
Onderwijs niveau*
Kies jouw niveau
  • Mavo
  • Havo
  • Vwo
  • Anders
BERICHT
0 of 350

MAVO

HAVO

VWO

MBO/HBO/WO

WhatsApp Contacteer ons!