Bijles en Trainingen

Bijles Economie

Bijles Bedrijfseconomie

Bijles Bedrijfsadministratie/Accounting


Examentrainigen

Online Bijles

Bijles op afstand

Komt het je niet goed uit om naar locatie te komen of moet je door corona verplicht thuis blijven? Leer-wijs biedt leerlingen de mogelijkheid online bijles te volgen. Je kunt de online bijles volgen voor de vakken Economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie en Accounting. 

Hoe werkt een online bijles?


Stap 1

Voor dat de online bijles begint bespreken we samen welke onderwerpen je graag wil behandelen. Wil je liever uitleg over bepaalde onderwerpen of wil je graag opgave maken? Het kan allebei. Jij beslist hoe de online bijles eruit ziet. 

Stap 2

Je krijgt via de mail een uitnodiging. In deze uitnodiging staat de datum en de tijd wanneer de online bijles zal plaatsvinden. Daarnaast staat er een link. Wanneer je op deze link klikt kun je deelnemen aan de "meeting". 

Stap 3

De online bijles is begonnen. Je kunt zoals in een fysieke bijles vragen stellen bij onderwerpen die je lastig vindt. We kunnen samen opgaven maken via het online whiteboard. Zorg dat je op een rustige plek zit, zodat je de bijles goed geconcentreerd kan volgen. 

Stap 4

De online bijles is afgelopen. Na afloop kun je alle aantekeningen die er tijdens de bijles gemaakt zijn opgestuurd krijgen in je mail. 

vraag en antwoord

Is de kwaliteit van een online bijles even goed als die van een fysieke bijles?

De kwaliteit van een online bijles is gelijk aan die van een fysieke bijles. We hebben de juiste materialen en tools om een volwaardige online bijles te kunnen geven. Het is belangrijk dat je voor jezelf kijkt wat het beste past bij jou. Sommige leerlingen hebben de voorkeur voor online bijles en andere leerlingen hebben liever fysiek bijles. Ook een combinatie is mogelijk. 

Moet ik een account hebben op zoom om deel te nemen aan een online bijles?

Om online bijles te kunnen volgen hoef je geen account op zoom te hebben. Via de link die je ontvangt in de mail kun je deelnemen aan de online bijles. 

Moet ik een laptop hebben voor online bijles?

In principe kun je de bijles volgen op elk apparaat met een scherm dat toegang heeft tot het internet. Een laptop is geen vereiste maar maakt het wel makkelijker. Sommige leerlingen volgen de online bijles via de tablet die ze van school hebben gekregen. Het wordt afgeraden om de bijles via de mobiele telefoon te volgen. 

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor online bijles?

Je kunt via het contact formulier aanmelden voor online bijles. Volg je al fysiek bijles en wil je graag overstappen op online bijles? Dat kan! Geef dit aan bij je bijles docent. 

MAVO

HAVO

VWO

MBO/HBO/WO

WhatsApp Contacteer ons!