Bijles en Trainingen

Bijles Economie

Bijles Bedrijfseconomie

Bijles Bedrijfsadministratie/Accounting


Examentrainigen

Bijles in Doetinchem

Bijles in Doetinchem

Heb je moeite met het maken van economie opgaven? Vind je het lastig om de maximale winst te bepalen in een markt van volkomen concurrentie? Loop je vast bij het opstellen van een balans? Leer-wijs staat bij al dit soort vragen klaar om jouw te helpen. We bieden duidelijke en gestructureerde bijlessen aan op elk niveau. 

"Inspiratie leidt tot motivatie" 

Tijdens de bijlessen proberen we de leerlingen te inspireren. We leggen leerlingen niet alleen uit hoe iets werkt maar kijken ook naar de vraag waarom ze dit moeten leren. Wat heb ik hier aan en wat kan ik hiermee? 

De start 

Als jij je hebt aangemeld zullen we eerst een vrijblijvende intake houden. De intake zal net zoals de bijles, op locatie in Doetinchem worden gehouden. Hier is een mooie ruimte ingericht om bijles te geven. Tijdens de intake kun je kennis maken met Leer-wijs en beslissen of het bij jou past. Daarnaast zullen we tijdens de intake een aantal vragen stellen zodat we kunnen bekijken hoe we jou het best kunnen helpen. We bespreken waar de moeilijkheden liggen en wat de beste manier van aanpakken is. Vervolgens maken we een afspraak om écht te beginnen.

Hoe ziet een bijles er uit?

Het leukste is als jij bepaalt wat we tijdens de bijles gaan doen. Zelf de verantwoordelijkheid oppakken is in onze ogen het begin van een goed resultaat. Je geeft aan welke onderwerpen je lastig vindt en welke onderwerpen je makkelijker vindt. Op deze manier kunnen we een plan van aanpak maken waarbij de voor jouw relevante onderwerpen extra worden uitgelegd. Daarbij houden wij natuurlijk wel rekening met de (belangrijkste) onderwerpen van de toets.

Wanneer je de stof erg lastig vindt, dan geven we eerst een uitleg, zullen we een aantal voorbeelden voordoen en ga jij hier vervolgens zelf mee oefenen. Hier ben je helemaal vrij in. Het is namelijk jouw bijles! Zoals gezegd, zelf de verantwoordelijkheid oppakken is in onze ogen het begin van een goed resultaat. En ook hier ondersteunen wij je natuurlijk bij!

Iedere leerling is uniek. Het kan zijn dat je de stof wel snapt, maar dat je bij het maken van opdrachten vast loopt. We passen de bijles aan op de hulp die jij nodig hebt.  Iedere vraag is anders en iedereen loopt op een ander onderdeel vast. Hierdoor is voor iedereen de manier van ondersteunen anders. Er zijn meerdere wegen die naar het goede antwoord leiden. Ook wegen die niet in de theorie te vinden zijn. Er wordt dus echt aandacht besteed aan jou. Dit is op school helaas niet altijd mogelijk.

Na verloop van tijd zul je inzicht krijgen in hoe je een vraag moet aanpakken, je zal minder snel vastlopen en je zal nieuwe stof beter gaan begrijpen. Als een vak makkelijker gaat, ga je het ook leuker vinden, dat weet ik zeker!

Hoe vaak is bijles nodig?

De meeste effectiviteit zien we als leerlingen frequent één of twee keer per week komen. Natuurlijk is dit voor iedere leerlingen anders en zullen we per situatie bekijken wat het beste past. Incidentele bijles is ook mogelijk, als er behoefte is aan uitleg over één bepaald onderwerp.

MAVO

HAVO

VWO

MBO/HBO/WO

WhatsApp Contacteer ons!