Bijles en Trainingen

Bijles Economie

Bijles Bedrijfseconomie

Bijles Bedrijfsadministratie/Accounting


Examentrainigen

Over ons

Wie zijn wij 

Sinds 2016 biedt Leer-wijs bijles en examentrainingen voor Mavo, Havo, Vwo, Mbo en het hogere onderwijs. We doen dit voor de vakken Economie, Bedrijfseconomie en aanverwante vakken. Vaak kunnen leerlingen meer dan ze denken, echter hebben ze soms een extra duwtje in de goede richting nodig. Daarvoor zijn wij. 

Maak kennis met ons team

Ons enthousiaste team staat klaar om jouw te helpen.

Wut Marijs

Op dit moment studeer ik Economie en Bedrijfseconomie aan de Radboud universiteit en doe ik onderzoek naar duurzame economische vraagstukken. Ik zet graag mijn eigen kwaliteiten in om anderen te helpen. Daarnaast is het ontzettend leuk om mijn passie voor deze vakken over te brengen naar de leerlingen.

Henne Hagenaar

In 2018 heb ik het VWO afgerond aan het Almende College in Silvolde. Daarna ben met veel plezier ben begonnen aan de studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Inmiddels ben ik bezig aan het derde studiejaar. Daarnaast volg ik een minor Finance aan dezelfde universiteit. 

Loek Buitink

In 2020 mijn bachelor in Economie en Bedrijfseconomie afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de master Corporate Finance & Control. Daarnaast ben ik ook werkzaam in de accountancy. De kennis vanuit deze studies en mijn werk, draag ik graag over op de leerlingen in de bijles.

MAVO

HAVO

VWO

MBO/HBO/WO

WhatsApp Contacteer ons!