Examentraining

Wil je graag extra goed voorbereid je examen in? Heb je het liefst je examentraining in Doetinchem? Dan kan dat! Tijdens de examentijd zullen er eendaagse examentrainingen plaatsvinden voor economie, bedrijfseconomie en management&organisatie. Ook is een (her)examentraining mogelijk voor het tweede tijdvak! De examentraining is voor havo- en vwo-leerlingen. De examentraining is geschikt voor mensen die een hoog cijfer willen halen (voor een decentrale selectie) én voor mensen die een voldoende willen halen.

Hoe ziet een examentraining eruit?

De examentraining is gebaseerd op drie pijlers. Eerst zullen we kijken naar de belangrijkste stof van het examen inclusief examenvoorbeelden. Ten tweede zullen we tijdens deze uitleg behandelen hoe je een vraag het beste aanpakt. Als laatste gaan we oefenen met examens. Bovendien wordt er (eigenlijk als vierde pijler) aandacht besteed aan hoe je het beste leert voor een examen. Het unieke aan onze examentraining is dat jij zelf invloed kan uitoefenen op de examentraining. Uiteraard hebben wij de belangrijkste onderwerpen van het examen gesorteerd. Maar daarnaast is er ook ruimte voor onderwerpen waar jij meer over wil weten. Er is dus genoeg aandacht voor ieder individu. Mede door de kleinschaligheid!

Na de training zul je zien dat je veel meer kennis en inzicht hebt gekregen over de leerstof. Bovendien kan je intensiever en gestructureerder werken dan voorheen. Op deze manier heb je al heel wat minder examenstress.

Tijdens de examentraining zit je in een groep van maximaal 5 deelnemers. Grote zalen met veel leerlingen, zijn totaal niet effectief en bovendien voel jij je vaak niet op je gemak. De examentraining duurt 8 uur en wordt verdeeld over twee dagen van ieder 4 uur. Dit is doorgaans van 08:30 – 12:30 of 13:00 – 17:00. Maar ook een examentraining van 8 uur op één dag is mogelijk, van 09:00 – 17:00. Ik pas mij aan, aan de behoefte van de leerlingen. De data worden in overleg met de leerlingen vastgesteld.

Data examentrainingen

LET OP: Voor de herexamens zullen geen examentrainingen worden gegeven. Het is wél mogelijk om bijlessen te volgen. Bij afname van een groot aantal bijlessen kan in overleg een korting worden gegeven. Bij interesse kan onderstaand contactformulier worden ingevuld.

Aanmelden

Hieronder kan jij je opgeven voor de examentraining, of zoek contact via de Whatsapp button linksonderin!

Door het volgen van een van onze diensten, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden