Bijles in Nijmegen

De start

Als jij je hebt aangemeld zullen we eerst een vrijblijvende intake houden. De intake zal net zoals de bijles, in Nijmegen worden gehouden. De bijlessen zullen gegeven worden op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) te Nijmegen. We zullen elkaar even kort ontmoeten, we bespreken waar de moeilijkheden liggen en wat de beste manier van aanpakken is. Vervolgens zullen we een afspraak maken om écht te beginnen.

Hoe ziet een bijles eruit?

Het leukste is als jij bepaald wat we tijdens de bijles gaan doen. Zelf de verantwoordelijkheid oppakken is in mijn ogen het begin van een goed resultaat. Je geeft aan welke onderwerpen je lastig vindt en welke onderwerpen je makkelijker vindt. Dan gaan we alleen aandacht besteden aan de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Met natuurlijk wel een schuin oog naar de toets. Niet alle onderwerpen zijn even belangrijk.

Het kan zijn dat je de stof wel snapt, maar bij de opdrachten gaat het toch mis. Dan gaan we daar naar kijken. We zullen het op jouw manier doen en ik zal kijken waar jij vastloopt. Iedere vraag is anders en iedereen loopt op een ander onderdeel vast. Hierdoor is voor iedereen de manier van ondersteunen anders. Er zijn meerdere wegen die naar het goede antwoord leiden. Ook wegen die niet in de theorie te vinden is. Er wordt dus echt aandacht besteed aan jou. Dit is op school helaas niet altijd mogelijk.

Het kan ook zijn dat je de stof erg lastig vindt, dan geef ik eerst een goede uitleg, zal ik zelf wat voorbeelden voordoen en ga je hier vervolgens zelf mee oefenen. Hier ben je helemaal vrij in. Het is namelijk jouw bijles! Zelf de verantwoordelijkheid oppakken is in mijn ogen het begin van een goed resultaat. En ook hier ondersteun ik je natuurlijk bij!

Na verloop van tijd zul je inzicht krijgen in hoe je een vraag moet aanpakken, je zal minder snel vastlopen en je zal nieuwe stof beter gaan begrijpen. Als een vak makkelijker gaat, ga je het ook leuker vinden, dat weet ik zeker!

Hoe vaak is bijles nodig?

De bijlessen worden wekelijks of tweewekelijks gepland, afhankelijk van het individu. Vaak beginnen we met een wekelijkse bijles. En als het vak vervolgens beter gaat, gaan we afbouwen. Op deze manier zijn de bijlessen het effectiefst. Incidentele bijles is ook mogelijk, als er behoefte is aan uitleg over één bepaald onderwerp.

Hoe meld jij je aan?

Als je interesse hebt, kan je onderstaand contactformulier invullen.

 

Door het volgen van een van onze diensten, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden