Bijles in Doetinchem

Bijles economie, bedrijfseconomie, wiskunde en aanverwante vakken in Doetinchem

De start

Als jij je hebt aangemeld zullen we eerst een vrijblijvende intake houden. De intake zal net zoals de bijles, op locatie in Doetinchem worden gehouden. Hier is een mooie ruimte ingericht om bijles te geven. We ontmoeten elkaar digitaal, we bespreken waar de moeilijkheden liggen en wat de beste manier van aanpakken is. Vervolgens maken we een afspraak om écht te beginnen.

Hoe ziet een bijles eruit?

Het leukste is als jij bepaalt wat we tijdens de bijles gaan doen. Zelf de verantwoordelijkheid oppakken is in onze ogen het begin van een goed resultaat. Je geeft aan welke onderwerpen je lastig vindt en welke onderwerpen je makkelijker vindt. Dan gaan we alleen aandacht besteden aan de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij houden wij natuurlijk wel rekening met de (belangrijkste) onderwerpen van de toets.

Het kan zijn dat je de stof wel snapt, maar bij de opdrachten gaat het toch mis. Dan gaan we daar naar kijken. We zullen het op jouw manier doen en ik zal kijken waar jij vastloopt. Iedere vraag is anders en iedereen loopt op een ander onderdeel vast. Hierdoor is voor iedereen de manier van ondersteunen anders. Er zijn meerdere wegen die naar het goede antwoord leiden. Ook wegen die niet in de theorie te vinden zijn. Er wordt dus echt aandacht besteed aan jou. Dit is op school helaas niet altijd mogelijk.

Het kan ook zijn dat je de stof erg lastig vindt, dan geven we eerst een uitleg, zullen we een aantal voorbeelden voordoen en ga jij hier vervolgens zelf mee oefenen. Hier ben je helemaal vrij in. Het is namelijk jouw bijles! Zoals gezegd, zelf de verantwoordelijkheid oppakken is in onze ogen het begin van een goed resultaat. En ook hier ondersteunen wij je natuurlijk bij!

Na verloop van tijd zul je inzicht krijgen in hoe je een vraag moet aanpakken, je zal minder snel vastlopen en je zal nieuwe stof beter gaan begrijpen. Als een vak makkelijker gaat, ga je het ook leuker vinden, dat weet ik zeker!

Hoe vaak is bijles nodig?

De bijlessen worden wekelijks of tweewekelijks gepland, afhankelijk van het individu. Vaak beginnen we met wekelijkse bijles. En als het vak vervolgens beter gaat, gaan we afbouwen. Op deze manier zijn de bijlessen het effectiefst. Incidentele bijles is ook mogelijk, als er behoefte is aan uitleg over één bepaald onderwerp.

Kosten van bijles

De kosten van de bijles zijn afhankelijk van het niveau, zie hiervoor de pagina Tarieven.

Vindt u de kosten te hoog? Dan kan bijles met twee personen (duo-bijles) een mogelijkheid zijn. Ook vergoedt de gemeente soms (een deel van) de kosten van de bijles, bijvoorbeeld gemeente Montferland via het programma Meedoen in Montferland. Meer informatie over gemeenten rondom Doetinchem vindt u op de pagina Tarieven.

Hoe meld jij je aan?

Als je interesse hebt, kan je onderstaand contactformulier invullen of contact opnemen via de Whatsapp button linksonderin.

 

Door het volgen van een van onze diensten, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden